VERANDA’S

Veranda’s zijn terrasoverkappingen die meestal tegen de woning geplaatst worden maar ook vrijstaand geplaatst kunnen worden. Veranda Totaal heeft een eigen systeem in de markt gezet: de Terráso. Er zijn twee soorten Terráso’s: Terráso veranda en Terráso tuinkamer.

Een veranda verlengt de seizoenen, waardoor eerder én langer van de tuin wordt genoten. Je zit beschut maar hebt een echt buitengevoel. Een veranda brengt ontspanning. Het brengt een verbinding tussen de woning en de tuin tot stand en laat het buitenleven binnen. Wie een veranda heeft laten bouwen, heeft niet het gevoel veel van de tuin te hebben ingeleverd. De veranda is namelijk onderdeel van de tuin.

Wie bij Veranda Totaal een veranda afneemt, krijgt altijd maatwerk geleverd. Elke maat, kleur en model is leverbaar. Een veranda met helder glas zorgt bijvoorbeeld voor 100 procent lichtopbrengst terwijl een veranda van polycarbonaat een budgetvriendelijke oplossing is. Veranda Totaal verzorgt ook de verlichting, zonwering en terrasverwarming. De veranda’s worden voorzien van veiligheidsglas. Schoonmaken is dus ook geen probleem: de glazenwasser kan gewoon het glazen dak betreden.

EIGEN MERK TERRÁSO

Terráso is het eigen merk van Veranda Totaal. Dat staat voor kwaliteit, design en een hoog afwerkingsniveau.

Wie bij Veranda Totaal een veranda of tuinkamer afneemt, krijgt altijd maatwerk geleverd. Het wordt bovendien gemonteerd door het eigen montageteam. Veranda Totaal werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel.

Klanten vinden het prettig dat bij Veranda Totaal alles in één hand is. Daarom is er een eigen tekenkamer, werkplaats en montageploegen. Van het bouwkundige gedeelte tot de montage: Veranda Totaal regelen het voor de klanten.

Als een veranda of tuinkamer eenmaal klaar is, kan hij direct worden gemonteerd. En dan gaat het snel: een veranda wordt meestal in een dag geplaatst, een tuinkamer binnen een week. Tuinkamers behoeven meer elementen zoals fundering, zonwering of een tegelvloer, vandaar dat het iets langer duurt. Ook voor die extra elementen geldt: Veranda Totaal verzorgt ze allemaal, tot de elektriciteit aan toe.

EIGENSCHAPPEN TERRÁSO ELEGANT

✔ VRIJE OVERSPANNING TOT 8 METER

✔ VRIJE DIEPTE TOT 7 METER

✔ IN ELKE GEWENSTE RAL-KLEUR LEVERBAAR

✔ FRAAI EN MODERN DESIGN

✔ UITVOERBAAR MET POLYCARBONAAT EN GLAS

✔ VOLDOET AAN DE NEN NORM 1090

✔ FLEXIBELE DAKNEIGING VAN 4 TOT 25 GR.

✔ VRIJWEL ONBEPERKTE MODEL VARIANTEN

✔ UITGEBREID PROFIELEN ASSORTIMENT

✔ ABSOLUTE DUITSE TOPKWALITEIT

EIGENSCHAPPEN TERRÁSO BASIC

✔ BUDGET VRIENDELIJKE OPLOSSING

✔ VRIJE OVERSPANNING TOT 5 METER

✔ VRIJE DIEPTE TOT 4 METER

✔ MODERN DESIGN

✔ 2 STANDAARDKLEUREN: WIT EN ANTRACIET

✔ VASTE DAKNEIGING CA. 7°

✔ UITVOERBAAR MET POLYCARBONAAT EN GLAS

✔ KORTE LEVERTERMIJN

✔ STANDAARDMATEN

✔ NEDERLANDS KWALITEITSPRODUCT

OPTIONELE ACCESOIRES

Led / Halogeen spots

Zonwering in gelijke stijl en kleur

Screens in gelijke stijl en kleur

Volglazen schuifwanden

Spiekozijn

Kozijn met glas en / of aluminium kozijnen

Heaters

ISO-Tegel

Veranda Totaal komt graag aan huis voor vrijblijvend persoonlijk advies. Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Bel of mail ons gerust voor een afspraak!

SaveSave